![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbmHKHa2posQyqQnJvwH9YE0BY6Oa6arQbXHhTgzSwf8eCxUmI0s8m1CezH5nAtWrGkbDiND1qhIn6gcbQj2gW8InVI5jYOGZmYlgmaufTetmPaVn0fHeehq5vtKdwZAuv3ugb0T6HFrUT/s640/IMG_20170603_125458.jpg)
És perfecta per compartir un cap de setmana amb bona companyia.
INGREDIENTS per 6 persones
50 gr. de xoriço ibèric
50 gr. de tacs de pernil ibèric
150 gr de secret o presa ibèrica de porc i un tros de cansalada fresca (no salada)
200 gr de bolets o xampinyons (pots usar un mix de bolets congelats o envasades)
Sal i pebre negre negre.
1 culleradeta de pebre vermell (si fas anar un xoriço fort ho pots suprimir)
Mitja culleradeta de comi en pols
oli d'oliva
1 pebrot verd i un tros de pebrot vermell de rostir
4 o 5 dents d'all
llorer i julivert picat
1 litre de brou casolà de verdures o carn.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjKn4bDI8RxWoKc2UOZB22x5sUYUj0aHrpMtzjn8ikdLFJKyKpjbtPy_5gxAttFBoR3hAvIyjeINKrwkivO2Ajw263_IxHZ8_s8cc15qaZooj0pIY2jcOnEGNBZiP6nZui6zqYxQIoX3QOo/s320/IMG_20170603_132408.jpg)
Elaboració.
Escorrem molt bé els bolets. Han d'estar els més secs possibles. Es netegen i trossegen al gust.
En un fons d'oli en una cassola saltegem les carns perquè es dorin, se segellin, i deixin anar el seu greix. Les salpebrem i quan estiguin dorades, traiem i reservem.
En aquest oli farem l'all i el pebrot amb 1 fulla de llorer. Afegim els bolets i deixem que es daurin una mica mentre s'evaporen els líquids. Posem la carn que teníem reservada i deixem que es concentrin els sabors uns minuts.
Els ingredients es poden modificar al vostre estil perquè estigui a gust de tots.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada