- 1kg d´ametlla triturada.
- 250g sucre en pols.
- 2 ous.
- 1 rovell d'ou.
- 250g de patata.
- una llimona, farem servir només el suc de mitja llimona
- coco ratllat, ametlles, codonyat, cireres confitades, fideus xocolata, per decorar.
El Jaume va agafar un bol gran per a barrejar l'ametlla triturada amb el sucre, els 2 ous i el suc de mitja llimona. Ho va remenar tot molt bé, fins aconseguir una massa compacta i homogènia.
- una llimona, farem servir només el suc de mitja llimona
- coco ratllat, ametlles, codonyat, cireres confitades, fideus xocolata, per decorar.
Després vam repartir la massa entre tots i cadascú va fer panellets d' un tipus diferent.
D'ametlla, de coco, de codonyat , de fideus de xocolata i de cireres confitades.
Mentrestant, pre-escalfem el forn a 170ºC durant 5 minuts.
Mentrestant, pre-escalfem el forn a 170ºC durant 5 minuts.
Abans de possar-los al forn, els vam pintar amb el rovell d'ou.
Coure durant 15-17 minuts amb el grill.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada