Ingredients:
- ¾ de vas de llet sense lactosa. - ¾ de vas d’oli d’oliva. - 1 cullerada sopera i mitja d’estèvia líquida. - 250g. de farina. - 3 ous. - 1 sobre de llevat en pols. - Mantega Preparació:
Pre-escalfem el forn a 180 º C.
Es separen el rovells de les clares. Es posen els rovells i l’estèvia en un bol i es baten una bona estona fins que quedin amb una consistència de mantega i sembli que hagin doblat el volum. Tot seguit, s’hi afegirà l’oli d’oliva, es continuarà remenant fins que quedi una pasta homogènia; seguidament incorporarem la llet sense lactosa i continuarem remenant. A continuació, s’anirà incorporant la farina i el llevat en pols, tamisats, i es remenarà bé. Quedarà una pasta espessa que l’aclarirem tot seguit amb les clares que haurem muntat a punt de neu. Per fer-ho, les embolcallarem suaument. Es posarà tot plegat en un motlle de silicona, d’uns 20/22 cm., a 180ºC, durant uns 30 minuts, o fins que veiem que l’escuradents surt sec al punxar al centre del pa de pessic. Desemmotllem i deixem refredar.
|
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada