dissabte, 26 de febrer del 2011

Visita a la Panera

Aquest dissabte hem fet una sortida a la Panera de Lleida. On hem visitat una exposició col.lectiva sota el nom d' "Exercicis de memòria", tracta d'una mirada que fan diferents artistes sobre la guerra civil.

El nostre recorregut per l’exposició, ha estat molt interessant, hem vist una col·lecció de fotografies que ens ha fet reflexionar sobre els nostres records.

L’obra que ens ha cridat més l’atenció ha estat l’obra titulada “el Convidat”, una taula parada amb molta elegància i una cadira de lo més curiosa (El Garrote Vil). Ens ha produït, segons paraules de la Trini un sentiment de "pena".

Després hem gaudit del "espaimini panera" un recull de joguines, llibres i cançons de l’època, recordant les joguines que han format part de la nostra infantesa...

Un cop finalitzada la visita ens hem despedit de la Vanessa, la guia de l’exposició, ens ha promès tornar-nos la visita, nosaltres l’esperarem amb un bon recull de cançons.

Ha estat una sortida molt divertida on hem disfrutat molt. Us recomanem que no us perdeu l’exposició, és una gran experiència per a que els més grans recordin moments de la seva infantesa i els més joves coneguin anècdotes d’aquella època.

1 comentari: